Uusi vuosi tuo tullessaan hassuja lupauksia.

Tai oikeastaan uuden vuoden aloittaminen kuntoilun ja tiukemman ruokavalion merkeissä on oikeastaan jo pitkään mielessä kypsynyt päätös. Nyt vain tarvittiin asialle vähän tukea. Siitä lähti liikkeelle facebookin kautta käyntiin polkaistu kuntoiluhaaste. Jokainen tykkäys toisi minulle tullessaan 45 min aikaa polkemiseen. Tykätä sai vain kaverini, jottei homma lähtisi lapasesta ja tavoite olisi vielä saavutettavissa.

Olkkariin muutti vuoden vaihteessa uusi spinning-pyörä. Tai no jos tarkkoja ollaan, niin käytettynä salilta ostettu pyörä. Ajatuksena oli, että näin hektistä arkea elävä kahden lapsen äitikin, pystyisi löytämään enemmän aikaa myös itsestään huolehtimiseen. Polkemisenhan voisi hoitaa, vaikka aamulla lasten nukkuessa.

Nyt edessä on 107 hikistä kertaa uuden ystäväni kanssa.

Samalla tarkoitus on muutenkin keventää itseäni. Polkemisen lisäksi tukena on ruokavalio sekä kuntosali. Myös ohjatulle liikuntatunnille pyrin menemään suunnilleen kerran viikossa. Näin kaikki alkaa ryminällä. Pieniä muutoksia ja kohtuullisuutta on tässä yritetty jo sen verran kauan, että on tullut todetuksi, ettei se vaan kohdallani toimi. Paino tuntuu koko ajan vain kipuavan ylös, joten nyt on otettava ohjat omiin käsiin.

Tästä se alkaa!!